Η Autohellas Hertz συμμετείχε με επιτυχία στην Έκθεση Autoathina 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, προσελκύοντας περισσότερους από 70.000 επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου,  οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλο το φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών της Autohellas Hertz, με εστίαση στο Leasing.

Στο περίπτερο της Autohellas Hertz, περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ένα διαδραστικό παιχνίδι μνήμης για το Leasing, να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας και προσφορές υπηρεσιών που απαντούσαν στις ανάγκες τους, αλλά και να εξερευνήσουν το Hyundai i20, το Jeep Avenger και το επαγγελματικό Fiat Doblo.  

Στην Autoathina παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά η νέα εφαρμογή “Hertz Connect”, που «λύνει τα χέρια» των οδηγών Leasing, αλλά και των επισκεπτών προσφέροντας μια πολύ φιλική ψηφιακή εμπειρία. Η εφαρμογή παρέχει χρήσιμα εργαλεία και υπηρεσίες όπως την δυνατότητα online booking του service και ΚΤΕΟ, online αιτήματος οδικής βοήθειας, αλλά και live tracking της διαδρομής της προς το ακινητοποιημένο όχημα.

Οι 1.300 επισκέπτες του περιπτέρου της Autohellas Hertz ενημερώθηκαν επωφελήθηκαν από ειδικές προσφορές μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων, αποκλειστικά για την Έκθεση Autoathina 2024. Με ευελιξία και έμφαση στην προσωπική επαφή, οι εκπρόσωποι της Autohellas Hertz προσέφεραν την καλύτερη δυνατή λύση, για κάθε ανάγκη μετακίνησης των επισκεπτών.

Μέσα από τη συμμετοχή της στην Autoathina 2024, η Autohellas Hertz δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της προς τους σημαντικούς θεσμούς του κλάδου της αυτοκίνησης στην Ελλάδα και δεν χάνει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το κοινό και τους πελάτες της.