Μπορεί να αγαπάμε πολύ τα slick και χαλαρά χτενίσματα, αλλά το τελευταίο διάστημα η Beyoncé και τα «Texan hair» της έχουν τραβήξει την προσοχή μας. Η τάση εκτοξεύτηκε μετά την εμφάνιση της σταρ στο Super Bowl, η οποία συνέπεσε με την κυκλοφορία των δύο νέων τραγουδιών της, του «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages», και τα δύο σε country ήχους.

Ο κομμωτής της, Neal Farinah, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το χτένισμα της Beyoncé με τη λεζάντα: «Super Bowl Texan hair @beyonce». Στη συνέχεια αποκάλυψε πως για να δημιουργήσει το χτένισμα, χρησιμοποίησε προϊόντα από τη νέα μάρκα περιποίησης μαλλιών της Beyoncé, «Cécred».

Τι είναι τα «Texan hair»;

Για να πετύχετε τα τέλεια «Texan hair», τα μαλλιά σας πρέπει να είναι φουσκωτά και με ογκώδεις μπούκλες. Ο κορυφαίος hairstylist Sam McKnight ανέφερε στο Glamour: «Για να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά πρέπει να τα προετοιμάσετε σωστά. Μην αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, αλλά δημιουργήστε όγκους με το σεσουάρ σας. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε ρόλεϊ μαλλιών ή και να κοιμηθείτε με αυτά, για να προσθέσετε ύψος και όγκο στα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Όσο για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε, ο McKnight προτείνει: «Δοκιμάστε αφρό πριν από το στέγνωμα και ολοκληρώστε με λαδάκι μαλλιών, για λάμψη χωρίς φριζάρισμα».

Και αφού μάθαμε πώς να υιοθετήσουμε τα «Texan hair», ας δούμε τις celebrities που έχουν ήδη δοκιμάσει την τάση, ξεκινώντας από την πρωτοπόρο του look.

Beyoncé

Ciara

Sabrina Carpenter