Απογοητευμένος από την κατάληξη που είχε η σεζόν, αλλά και ταυτόχρονα βέβαιος πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο αρχηγός της Ένωσης, Σέρχιο Αραούχο.

«Μας αφήνει μια πικρή γεύση. Κάναμε το παν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιες στιγμές ήμασταν ανώτεροι από τους αντιπάλους, κάναμε όμως και πολλά λάθη, τα οποία έκριναν κάποια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να σκεφτούμε κι όταν επανέλθουμε να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Φυσικά είμαστε ευγνώμονες στον κόσμο μας, που ήταν στο πλάι μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας και πλέον μετά τη διακοπή να έρθουμε με καθαρό μυαλό, να μπούμε στη διαδικασία να παλέψουμε για τους τίτλους που θέλουμε. Θέλαμε πάρα πολύ να επαναλάβουμε την περσινή σεζόν, δεν μας βγήκε», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

«Είναι αλήθεια πως από την έλευση του Ματίας Αλμέιδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Εγώ ήμουν και πριν στην ομάδα της ΑΕΚ και υπήρξαν χρονιές που Γενάρη-Φλεβάρη ήμασταν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, οπότε αυτό το οφείλουμε στον Ματίας Αλμέιδα. Ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να είμαστε οικογέενια, θέλει να παλεύουμε ενωμένοι, θέλει να είμαστε όλοι μαζί και να παλεύουμε για κάτι κοινό. Οπότε ο Ματίας Αλμέιδα είναι αυτός που τα έχει αλλάξει όλα και αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να ξεκουραστούμε και από την επόμενη χρονιά να μπούμε δυνατά στη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών αρχικά παιχνιδιών και στη διεκδίκηση του τίτλου στη συνέχεια, είναι σίγουρα κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα θα μας ζητήσει», πρόσθεσε ο Αργεντινός φορ, που δεν αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον.