Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Βέστερλο και ηττήθηκε με 3-2 στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη δουλειά με στόχο να παρουσιαστεί βελτιωμένη και έτοιμη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Μπεϊτάρ.

Ο αγώνας άρχισε με τους Ασπρόμαυρους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 5′ με πλασέ του Νάρεϊ μετά το γύρισμα του Σοάρες, για να απαντήσουν οι Βέλγοι κάνοντας ανατροπή μέσα σε… ένα λεπτό. Στο 14′ ο Ματσούο, στην αντεπίθεση, με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1 και στο 15′ ο Γιόου πήρε τη μπάλα στον άξονα και με σουτ άφησε άγαλμα τον Κοτάρσκι για το 2-1.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Λουτσέσκου χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να ισοφαρίσει, αφού στο 17′ ο Νάρεϊ έκανε το γύρισμα και ο Τόμας με προβολή έγραψε το 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου από τη στιγμή που η Βέστερλο έχασε όσες μεγάλες ευκαιρίες έφτιαξε και παράλληλα είχε και δοκάρι με τον Φίξελες στο 37′.

Από εκεί και πέρα, λόγω και των αλλαγών που έγιναν, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μη φαίνεται επιθετικά και να χάνει τελικά με 3-2 μετά το γκολ του Ντάτσι με σουτ εκτός περιοχής στο 65ο λεπτό.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (Λύρατζης 63′), Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες (Βιεϊρίνια 74′), Τσιγγάρα, Σβαμπ, Νάρεϊ (Αντρέ Ρικάρντο 63′ ) Π. Τζίμας (Κανίς 63′), Κωνσταντέλια και Μπράντον (Γκορεντζιάνι 76′).