Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο τούρκος τεχνικός ευχαρίστησε τους Έλληνες για τον σεβασμό προς το πρόσωπο του, ακόμη και αυτούς που δεν υποστήριζαν το «τριφύλλι».

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τον ελληνικό λαό που μου έδειξε σεβασμό και αγάπη όπου και αν έχω πάει, όπου και αν έχουμε πάει όλοι εμείς. Ειλικρινά είμαι χαρούμενος που δέχτηκα σεβασμό και αγάπη ακόμα και από οπαδούς που δεν ήταν φίλοι του Παναθηναϊκού», είπε ο τούρκος τεχνικός, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην πατρίδα του.

«Είχα ζητήσει και εγώ όταν δούλευα και είναι κάτι που το λέω συνέχεια είναι σημαντικό για τους παίκτες όταν έρχονται αντί να μαζευόμαστε και αν τους χειροκροτάμε να το κάνουμε όταν φεύγουν και να είμαστε δίπλα τους. Εγώ τώρα που έφτασα εδώ, μέχρι να μπω μέσα, υπήρχαν πολλοί που ήθελαν να βγουν φωτογραφία και μου έλεγαν ωραία λόγια. Δεν χρειάζεται να έχει πολύ κόσμο και χωρίς νόημα και που δεν πρέπει να είναι εδώ από το να έχει πάρα πολύ κόσμο και να μην είναι αληθινοί καλύτερα να είναι λίγοι και αν είναι πραγματικοί».