Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους και ηττήθηκε με 2-1, με τον Εκόνγκ να κάνει το ντεμπούτο του, δείχνοντας ότι χρειάζεται δουλειά αλλά και ενίσχυση στις μεταγραφές για να παρουσιαστεί καλύτερος τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθούσε να πιέσει ψηλά από το ξεκίνημα του αγώνα και ως ένα βαθμό τα κατάφερε, χωρίς όμως να έχει και φάσεις, αν εξαιρέσουμε μια διπλή με τους Τόμας και Ζίβκοβιτς που δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Λάνγκε.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν στο 29′ τον Αουγκούστο με τραυματισμό και στο 35′ είδαν τους Ολλανδούς να κάνουν το 1-0 με τον Σο μετά την κεφαλιά του Λίντμπεργκ. Αυτό ήταν το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με την έναρξη του δεύτερου και συγκεκριμένα στο 48′ ήρθε η ισοφάριση με τον Σβαμπ μετά την ωραία πάσα του Τάισον (1-1), ο οποίος στο 60′ είχε και δοκάρι.

Γενικά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός στο β’ μέρος αλλά έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη, όπως και μεταγραφική ενίσχυση, με την Γκόου Αχέντ Ινγκλς να παίρνει τελικά τη νίκη χάρη στο κολ του Αντεκάνια με ωραία ενέργεια στο 70′ (2-1).

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62’ Βιεϊρίνια), Έκονγκ (46’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ (46’ Μιχαηλίδης), Ράφα Σοάρες (62’ Τσαούσης), Τσιγγάρας 962’ Γιαξής), Αουγκούστο (29’ Σβαμπ), Τάισον (71’ Π. Τζίμας), Μουργκ (62’ Βρακάς), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Τόμας (46’ Γκορντεζιάνι).