Μετά το 3-1 επί της Ρογκάσκα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την Πετρολούλ Πλοέστι στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στην Αυστρία, με τον Τζούρισιτς να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, τους Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη να σκοράρουν και τους Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς, Μπιλάλ να σημαδεύουν τα δοκάρια.

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει τις δοκιμές του στα φιλικά παιχνίδια, βάζοντας σιγά-σιγά στην ομάδα τους νέους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Τζούρισιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός μέσος, μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και γκολ στο 15′ αλλά με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, δευτερόλεπτα μετά το… δοκάρι του Γερεμέγερ σε μπαλιά του Τζούσιτιτς, για να έρθει τελικά το 1-0 στο 23′ με πλασέ του Βέρμπιτς μετά την πάσα του Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός, γενικά, είχε αρκετά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο αυτή έπεσε όπως είναι λογικό, αφού έγιναν πολλές αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς, χωρίς όμως να χαθεί η νίκη. Αντιθέτως, ήρθε και δεύτερο γκολ για τους Πράσινους, οι οποίοι είχαν τρίτο δοκάρι στο 72′, με τον Μπιλάλ αυτή τη φορά, πριν το 2-0 στο 76′ από τον Βαγιαννίδη μετά το γύρισμα του Καμπετσή.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (64’ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον (64’ Φίκαϊ), Σιδεράς (70’ Κάτρης), Μλαντένοβιτς (64’ Χουάνκαρ), Τσέριν (44’ λ.τρ. Τρουιγιέ), Τσόκαϊ (64’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (64’ Καμπετσής), Βέρμπιτς (64’ Καλοσκάμης), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ).

Πετρολούλ (Φλορίν Πάρβου): Ζίμα, Ντούα (60’ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε (80’ Κονσταντινέσκου), Τζέφερσεν, Μούσι (66’ Ραντουλέσκου), Τζάιρ, Γκρόζαφ (46’ Ταβάρες), Πέτροβιτς (84’ Ραντουκάν).