Μια ιδιαίτερη, ομολογουμένως, επιθυμία εξέφρασε αυθόρμητα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο νέο live του Tv Queen το βράδυ της Κυριακής στο OPEN. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η όμορφη διάθεση και το μόνιμο σχεδόν χαμόγελο της διαγωνιζόμενης που βρέθηκε μπροστά του, Λίνα Βαμβακά.

«Μια χάρη θέλω από σένα» τόνισε αρχικά ο έμπειρος παρουσιαστής να να «παγώσει» στη συνέχεια τόσο την όμορφη διαγωνιζόμενη όσο και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο πλατό του Tv Queen με την ιδιαίτερη επιθυμία του. «Μια χάρη! Όταν, στο πλήρωμα του χρόνου, με το καλό πεθάνω» αναφώνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ακουστούν κάποια επιφωνήματα, όπως «έλα ρε Ανδρέα» από την Κατερίνα Γκαγκάκη, συνεχίζοντας ωστόσο απτόητος τον λόγο του.

«Έλα ρε παιδιά, με τα λόγια δεν πέθανε κανείς! Θα σε παρακαλούσα να κάνεις ρεπορτάζ της κηδείας μου, να μπεις μέσα και να λες: «Πανέμορφα! Ουάου! Τι ωραίος που είναι ο νεκρός». Εσύ και νεκρούς ανασταίνεις! Θα αναστηθώ» επισήμανε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και διευθυντής της σχολής του Tv Queen για να διαδεχθεί, το αρχικό σοκ, χαμόγελο στα χείλη της όμορφης διαγωνιζόμενης.

«Ήταν black χιούμορ» υπογράμμισε τότε, με τη σειρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου για να προσθέσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος πως «δεν ήταν καν black χιούμορ. Την φανταζόμουν, επειδή συνηθίζεται να παρακολουθούμε κηδείες, να είναι με αυτό το χαμόγελο. Δεν μπορεί να το βγάλει το χαμόγελο. Και με αυτή τη χαρά και με αυτά τα ουάου… «ουάου, ο Ανδρέας! Πω πω, στο μαόνι του είναι κούκλος». Εσύ να μην έρθεις, αφού κάνεις έτσι την μούρη σου, μην έρθεις».