Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Δευτέρα 20/5, ο 50χρονος που δολοφόνησε την πρώην 40χρονη σύζυγό του στη μέση του δρόμου του Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας θα εμφανιστεί μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Ο 50χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης σκότωσε με 17 μαχαιριές την πρώην σύζυγό του παραμένει τα τελευταία 24ωρα απομονωμένος σε κελί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα το πρωί η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο δράστης αναμένεται να πει στον ανακριτή πως λίγο πριν στήσει καρτέρι στην πρώην του είχε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της άτυχης 40χρονης με έναν άλλον άνδρα.

Θρίλερ στο Μενίδι
Εικόνα από το σημείο της τραγωδίας

Ο άνδρας αρνήθηκε να επιτρέψει στον ανήλικο γιο του να ταξιδέψει στην Αλβανία, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του. Κάτι που τελικώς συνέβη, με την παρέμβαση και της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Το χρονικό της τραγωδίας στο Μενίδι

Ο 50χρονος κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου και λίγες ώρες μετά αφότου συνελήφθη είπε στις Αρχές: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω».

Ο δράστης της γυναικοκτονίας εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το ΑΤ Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφριά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», είπε.

Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για τη δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι.