Αμετανόητος για τη δολοφονία της 40χρονης συζύγου του στο Μενίδι εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος μάλιστα παραδέχτηκε ότι είχε προαποφασίσει πως θα σκότωνε την σύζυγό του, στήνοντας της καρτέρι στον δρόμο για τη δουλειά της.

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί, πάνω της» είπε, σύμφωνα με το Open, ο 50χρονος, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, μαχαιρώνοντάς τη δεκάδες φορές στη μέση του δρόμου.

Στις 7 Μαΐου είχε προηγηθεί μια ακόμη καταγγελία και σύλληψή του.

Tότε είχε εντοπίσει το νέο της σπίτι και είχε προκαλέσει ακόμα ένα επεισόδιο.

«Εχθές 6 Μαΐου 2024 και περί ώρα 11:10 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του, τον πλησίασα να τον ρωτήσω γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει. (…) Επίσης ήταν εμφανώς μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αμάξι που καθόταν. Εκεί εγώ πήρα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από το λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν παραδίπλα, πήρε τηλέφωνο το “100”», είχε καταγγείλλει το θύμα.

«Τον τελευταίο καιρό την παρακολουθούσε, δεν είναι ότι ήταν η πρώτη φορά και έτυχε αυτό. Αυτός είχε στήσει καρτέρι κανονικά. Απειλούσε και τα παιδιά; Ναι, ναι τους έλεγε θα σας σκοτώσω, θα δείτε τι θα πάθετε» δήλωσε ο αδερφός της 40χρονης.

«Της είχε βουτήξει το κεφάλι σε χλωρίνη»

Η ζωή της 40χρονης γυναίκας, εδώ και πολλά χρόνια, είχε μετατραπεί σε εφιάλτη.

«Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί με την κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι σε έναν κουβά με χλωρίνη», είπε η νύφη του θύματος.

O 50χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.