Περιζήτητος φαίνεται πως είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, καθώς -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- απέρριψε δύο προτάσεις που του έγιναν από ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα από δύο διαφορετικές χώρες.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ιταλός τεχνικός δέχτηκε διερευνητική κρούση μέσω τρίτου για λογαριασμό της Μάλαγα, ωστόσο από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε πως είναι αφοσιωμένος στην Ένωση, κάτι που πιστοποιήθηκε και από την δήλωση που έκανε προ ημερών, πως θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έφτασε πέρσι μια ανάσα από την άνοδο στη La Liga, αλλά φέτος ήταν μέχρι τη διακοπή λόγω κορονοϊού στη 14η θέση. Ο προπονητής της, Σέρχιο Πελίθερ, δεσμεύεται ως το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει, ενώ η ιδιοκτησία του κλαμπ (ανήκει στον ζάπλουτο Νασέρ Αλ Τάνι από το Κατάρ) αναζητεί τον διάδοχο.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα aek365.gr, ο Καρέρα δεν απέρριψε μόνο πρόταση της Μάλαγα. Ο 56χρονος προπονητής, πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την κανονική περίοδο της Super League, δέχθηκε κρούση από άνθρωπο της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος ήθελε να του μεταφέρει το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας. Η απάντηση, όμως, ήταν άμεση και αφοπλιστική. «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και δεν έχω λόγο να συναντηθώ με εκπρόσωπο άλλης ομάδας», φέρεται να μετέφερε.

Έτσι, το ραντεβού που του ζητήθηκε δεν έγινε ποτέ, με τον άνθρωπο της «Τσιμ Μπομ» να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ απλώς για να παρακολουθήσει τον αγώνα.