Το ρητορικό ερώτημα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη την τελευταία 15ετία, θα εξακολουθεί να βρίσκεται στα στόματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη προσπάθεια σύγκρισης, ανόμοιων δεδομένων.

Ωστόσο, οι δύο αστέρες της «στρογγυλής Θεάς», ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα αναμετρηθούν -προφανώς για τελευταία φορά στην καριέρα τους- στο πλαίσιο τουρνουά φιλικού χαρακτήρα που θα φιλοξενηθει στην Σαουδική Αραβία.

Οπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της Ιντερ Μαϊάμι, η ομάδα του Μέσι θα συμμετάσχει στο «Riyadh Season Cup»:

«Προστέθηκε μια στάση στην διεθνή περιοδεία μας, πριν από την έναρξη της σεζόν. Θα παίξουμε δύο αγώνες στην Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο του «Riyadh Season Cup», ως μέρος της πρώτης διεθνούς περιοδείας μας! Θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα».

Το ότι οι δύο ομάδες και οι αστέρες τους, φυσικά, θα έπαιζαν σε φιλικό ματς είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό, αλλά η Ίντερ Μαϊάμι το διέψευδε σε κάθε τόνο καθώς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, δεν είχαν συμφωνηθεί οι οικονομικοί όροι της περιοδείας της.

Στο μεταξύ, να αναφέρουμε πως η ομάδα του MLS βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Λουίς Σουάρες, καλού φίλου του Λιονέλ Μέσι και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός στράικερ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, λέγοντας πως αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα φυσικής κατάστασης και για να παίξει χρειάζεται να κάνει ενέσεις.