Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται την Κυριακή (21/4) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Η ψυχολογία όλων στια τάξεις των Ασπρόμαυρων δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μετά τον αποκλεισμό από τη Μπριζ στο Europa Conference League, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως… τρέχουν και τώρα μπαίνουν ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο δικέφαλος του βορρά είναι με παιχνίδι λιγότερο στο -2 από την ΑΕΚ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στους Ερυθρόλευκους για να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, με τα προβλήματα πάντως να μη λείπουν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Νάσμπεργκ που έκανε ατομικό πρόγραμμα και στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκανε θεραπεία, ενώ για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής ο Ράφα Σοάρες. Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος, όμως, προκλήθηκε λόγω της απουσίας του Κωνσταντέλια.

Ο διεθνής Έλληνας άσος, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 71ο λεπτό του αγώνα με τη Μπριζ, ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.