Μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» έριξε αυλαία. Το φινάλε της εκπομπής ήταν πρόωρο με τους συντελεστές να αποχαιρετούν σήμερα, 26 Απριλίου, το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος πήρε τη θέση της Ελεονώρας Μελέτη στην παρουσίαση της εκπομπής μετά την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε: «Κάπως έτσι τελειώνουμε, κυρίες και κύριοι. Θέλω, μετά από τρία χρόνια παρουσίας εδώ, να ευχαριστήσω με μεγάλη αγάπη όλους τους συνεργάτες, την παρουσιάστρια της εκπομπής για τη χαρά και την τιμή που είχαμε να συνεργαστούμε τρία χρόνια.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τον επαγγελματικό και τη στάση που έδειξαν και την ωραία παρέα που κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι, όλους τους συνεργάτες που πραγματικά υποκλίνομαι για τον επαγγελματικό, την αγάπη σας και τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα. Και θέλω να κλείσω λέγοντας πως όλα γίνονται για καλό και όλα θα γίνουν με το καλό. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Με τη σειρά της η Νανά Παλαιτσάκη είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι η δική σου στιγμή Θανάση. Εγώ θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων για το τηλεφώνημα που μου έκανε ο Γιώργος Μπέζας που ήταν αφορμή να μπω στην ομάδα υπέροχων ανθρώπων. Να ευχαριστήσω όλους εσάς για την υπέροχη εμπειρία και όλους όσοι είναι πίσω από τις κάμερες και τις κυρίες στο μακιγιάζ, το κοντρόλ».

H Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε: «Θα είμαστε και δεμένοι, να έχουμε υγεία και αξιοπρέπεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, είναι τόσα πολλά τα ονόματα και πίσω από τις κάμερες. Εύχομαι το καλύτερο για όλους. Φεύγω με πολύ μεγάλο χαμόγελο». Oσο για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, θα μιλάμε στο τηλέφωνο, έχω μια μελαγχολία που δεν θα σας ξαναδώ».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε «τους ρεπορτεράρες» της εκπομπής και τόνισε πόσο ωραίο ήταν το κλίμα με τους συνεργάτες του.

Θανάσης Πάτρας: «Το παραμύθι δεν έχει δράκο»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast at star»  για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

«Δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε παραπάνω είναι όλα οκ. Το συμβόλαιο μου λήγει με το Mega το 2028, πλάκα σου κάνω. Λήγει 31 Ιουλίου, δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για το τι θα κάνουμε την επόμενη σεζόν. Πιόνι δεν αισθάνομαι που λέει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δεν αισθάνομαι πιόνι καμίας κατάστασης. Είμαι επαγγελματίας, είναι μια κατάσταση που απαιτούσε χειρισμό σαν αυτόν που έγινε όλο το τελευταίο διάστημα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Πάντα όταν κάτι δεν έχει την απόδοση που αναμένεις να έχει έχοντας υπόψιν ποιοι απαρτίζουν όλη αυτήν την ιστορία, πάντα υπάρχει η ευθύνη από όλους. Δεν φταίει κάποιος συγκεκριμένα, αλλά γιατί μένουμε στο ποιος φταίει, εμένα δεν μου αρέσει στο τέλος να ψάχνω ποιος φταίει και φταίω και όλοι γενικώς. Όλοι έχουμε ένα μερίδιο επιτυχίας και ένα μερίδιο αποτυχίας. Στη νέα σεζόν πιστεύω ότι όλοι θα τα θυμόμαστε όλα πολύ ευχάριστα», είπε ο Θανάσης Πάτρας.