Ο Λιονέλ Μέσι δεσμεύεται με την Ίντερ Μαϊάμι ως το 2025 και δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του αφού ο στόχος του είναι να επιστρέψει στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Νιούελς Όλντ Μπόις, υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα «El Nacional».

Ο Αργεντίνος άσος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, μετά τις θητείες του σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, αποδεχόμενος την πρόταση της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Έτσι, συνεχίζει πλέον στα γήπεδα του MLS, μέχρι να έρθει η ώρα να παίξει σε αυτά της πατρίδας του.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η καταλανική «El Nacional» επικαλούμενη πηγές στο περιβάλλον του Μέσι, η απόφαση που έχει πάρει είναι να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μαϊάμι και το 2025 να επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Ροζάριο, έχοντας ως όνειρο να κλείσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Νιούελς Όλντ Μπόις.

Πρόκειται για την ομάδα στα τμήματα υποδομής της οποίας ο 36χρονος άσος είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν έρθει στην Ευρώπη και στη Μπαρτσελόνα στην ηλικία των 13 ετών.