Το CBS Sports πρότεινε στον Λιονέλ Μέσι να εμφανιστεί στην εκπομπή των Τιερί Ανρί, Τζέιμι Κάραγκερ και Μίκα Ρίτσαρντς, η απάντηση όμως που έλαβε ήταν αρνητική αφού ο Αργεντίνος έχει από το 2021 κόντρα με τον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ.

Στο CBS Sports σκέφτηκαν ότι η παρουσία του Αργεντίνου άσου της Ίντερ Μαϊάμι θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να πάει ακόμη καλύτερα η εκπομπή από ό,τι ήδη πάει, αλλά η απάντηση που έλαβαν δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο Μέσι αρνήθηκε και ο λόγος είναι η παρουσία του Τζέιμι Κάραγκερ, τον οποίο έχει στη… μαύρη λίστα από το 2021. Ο λόγος; Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός δεν τον είχε συμπεριλάβει στην καλύτερα 11άδα της χρονιάς, γεγονός που δεν άφησε να περάσει έτσι αφού του έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο τον αποκαλούσε… γάιδαρο.

«Θεωρούσα ότι δεν ήταν καλή μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν και έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram όπου με αποκαλούσε… γάιδαρο! Ο Λιονέλ Μέσι βλέπει την εκπομπή μας! Σε αγαπώ, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, όμως, δεν θα άφηνα εκτός τον άνθρωπό μου, τον Μο Σαλάχ», είχε πει τότε ο Κάραγκερ.