Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας, όταν ένας 14χρονος Ρομά σωριάστηκε στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του, καθώς είχε πάρει ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «LamiaReport», ο μικρός είχε πάρει από μεγαλύτερα παιδιά ναρκωτική ουσία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με το περιβάλλον και να καταρρεύσει στο κέντρο της πλατείας Πάρκου στη Λαμία.

Ακολούθησαν φωνές από τους Ρομά, που καλούσαν σε βοήθεια, με Αντιδήμαρχο που βρέθηκε τυχαία στο σημείο να καλεί ασθενοφόρο. Τελικά, ο δεκατετράχρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση, για να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «LamiaReport», ο δεκατετράχρονος είχε πάρει το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια», το οποίο τα τελευταία 10 χρόνια κάνει θραύση στα παράνομα στέκια. Το συγκεκριμένο για οικονομικούς λόγους εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη. Προκαλεί από μόνο του παραισθήσεις και θεωρείται υπαίτιο για αρκετούς θανάτους και στην Ευρώπη.

Στο παιδί χορηγήθηκε άμεσα αντίδοτο και φάνηκε να συνέρχεται και να έχει επαφή ξανά με το περιβάλλον δύο και πλέον ώρες αργότερα. Για το περιστατικό, βέβαια, ήδη γίνεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Δείτε φωτογραφίες: