Οι δύο γιοι της Britney Spears δεν θέλουν να έχουν πια καμία σχέση με το Λος Άντζελες και σχεδιάζουν να μετακομίσουν στη Χαβάη για μια πιο ιδιωτική ζωή, μακριά από την προσοχή που στροβιλίζεται γύρω από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές λένε ότι ο Kevin Federline, πρώην σύζυγος της Britney, έβαλε τον δικηγόρο του, Mark Vincent Kaplan, να στείλει επιστολή στον δικηγόρο της Britney, Mathew Rosengart, ρωτώντας την αν θα ήταν ανοιχτή στο να αφήσει τον Jayden James και τον Sean Preston να μετακομίσουν στη Χαβάη, ώστε να ζήσουν κοντά στον μπαμπά τους και τη μητριά τους, Victoria Prince.

Οι ίδιες πηγές λένε, επίσης, ότι ο Kevin Federline θέλει μια απάντηση από την Britney μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν η Britney έχει αντίρρηση, ο δικηγόρος του θα πάει στο δικαστήριο και θα ζητήσει την άδεια του δικαστή. Δεδομένου ότι η Britney δεν έχει δει τα παιδιά για περισσότερο από ένα χρόνο και τα παιδιά θέλουν να φύγουν από την πόλη, είναι πιθανό ο δικαστής να επιτρέψει τη μετακόμιση. Τόνισαν ότι είναι απίθανο η υπόθεση να καταλήξει στο δικαστήριο και η Britney θα συναινέσει στη μετακόμιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Victoria Prince έχει μια προσφορά εργασίας σε ένα πανεπιστήμιο στη Χαβάη, ενώ ο Kevin Federline έχει, επίσης, ευκαιρίες για DJ εκεί. Τα παιδιά ανυπομονούν να κάνουν τη μετακόμιση και σκοπεύουν να φύγουν από το Λος Άντζελες για τη Χαβάη κάποια στιγμή τον Ιούλιο.

Ο 16χρονος Jayden θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα μαθήματα του σχολείου του εξ αποστάσεως και ο 17χρονος Sean Preston θα έχει αποφοιτήσει από το λύκειο μέχρι να μετακομίσουν, αν και τα σχέδιά του δεν είναι ξεκάθαρα.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Jayden και ο Sean δεν ήταν στο γάμο της Britney πέρυσι. Μήνες αργότερα, εκείνη αντιμετώπισε δυσκολίες στη σχέση της με τα παιδιά.