Tην προσοχή των καταναλωτών εφιστά το Skroutz, με αφορμή την εμφάνιση ψεύτικων και παραπλανητικών σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, οι εν λόγω ψεύτικες σελίδες κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων και των διακριτικών ενδείξεων του Skroutz, επιδιώκουν, με το πρόσχημα «διαγωνισμών», «εκκαθάρισης αποθηκών», τεχνικών giveaways αλλά και πρόσληψης προσωπικού, την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Το Skroutz, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών με αφορμή την εμφάνιση πληθώρας ψεύτικων και παραπλανητικών σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εν λόγω ψεύτικες σελίδες κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων και των διακριτικών ενδείξεων του Skroutz, επιδιώκουν, με το πρόσχημα «διαγωνισμών», «εκκαθάρισης αποθηκών», τεχνικών giveaways αλλά και πρόσληψης προσωπικού, την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων. 

Καθώς η εμφάνιση τέτοιων απατηλών σελίδων λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, παρά την εκ μέρους μας συνεχή αναφορά του παράνομου περιεχομένου προς τους παρόχους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θέλουμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό, που εμπιστεύεται τα σήματα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, τα εξής:

Ότι οι μόνες έγκυρες και επίσημες σελίδες της εταιρείας Skroutz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι ακόλουθες:

Στο Facebook: https://www.facebook.com/Skroutz.gr/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/skroutz.gr/

Στο Twitter: https://twitter.com/skroutzit?lang=en

Στο TikTok: https://www.tiktok.com/@skroutz_official και

Στο Linkedin: https://www.linkedin.com/company/1602093/admin/feed/posts/

  • Ότι οποιαδήποτε άλλη σελίδα στα ανωτέρω μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρει το όνομα και τα διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας Skroutz, δεν έχει την έγκριση της εταιρείας μας και είναι ψευδής και παραπλανητική.
  • Ότι όλες οι προωθητικές ενέργειες της εταιρείας Skroutz επικοινωνούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω των ως άνω επίσημων καναλιών καθώς και από την ιστοσελίδα www.skroutz.gr.
  • Ότι η εταιρεία Skroutz έχει προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται κατά παντός υπευθύνου, με σκοπό τον οριστικό και μόνιμο αποκλεισμό ανάλογων απατηλών σελίδων με απώτερο σκοπό την προστασία των καταναλωτών και των σημάτων της.

Γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή σας στις διάφορες παραπλανητικές ενέργειες και σας συστήνουμε να μην δίνετε τα προσωπικά στοιχεία σας σε ψεύτικα προφίλ και σελίδες. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν μια ενέργεια είναι επίσημη ή όχι, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Η Skroutz, πιστή στο όραμα της για την παροχή εξαιρετικής αγοραστικής εμπειρίας και ασφάλεια αγορών, θα κάνει κάθε απαιτούμενη ενέργεια για να εμποδίσει την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.

Σχετικά με το Skroutz

Η Skroutz Α.Ε. συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με χιλιάδες καταστήματα που επιλέγουν την προβολή τους μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές βρίσκουν στο www.skroutz.gr πάνω από 31 εκατ. προϊόντα από περίπου 8.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, απολαμβάνοντας ασφάλεια αγορών, εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων και δωρεάν επιστροφή προϊόντων με κάθε αγορά μέσω Skroutz. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές και το πιο αποδοτικό κανάλι πωλήσεων στους συνεργάτες της.

H Skroutz A.E. ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Αθήνα και απασχολεί πάνω από 550 εργαζομένους, ενώ μετά από 19 χρόνια λειτουργίας έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών ως το σημείο αναφοράς για την ιδανική αγοραστική εμπειρία καταγράφοντας σε μηνιαία βάση περισσότερες από 8 εκατ. μοναδικές επισκέψεις.

Βρείτε μας:

LinkedIn: linkedin.com/company/skroutz-gr/

Instagram: instagram.com/skroutz.gr/

Tik-Tok: .tiktok.com/@skroutz_official

Facebook: facebook.com/Skroutz.gr/

YouTube: youtube.com/@skroutzgr

Twitter: twitter.com/skroutzit

Περισσότερες πληροφορίες για το Skroutz μπορείτε να βρείτε στην εταιρική μας σελίδα.