Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» και αφορούν τη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 20/5 ο δικηγόρος της οικογένειάς της αναφερόμενος στον δολοφόνο της 63χρονης «την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αθανάσιος Τάρτης είπε: «Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σαν να έχει πέσει βόμβα».

«Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και οικογενειακός φίλος σχετικά με την υπόθεση.

«Η εντολέας μου εκτός από τη δουλειά της σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά στο σπίτι» συμπλήρωσε.

Ο Αθανάσιος Τάρτης ανέφερε ακόμη πως «η έκκληση της κόρης είναι πραγματικά όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί ο δράστης».

Σχετικά με το σενάριο το ότι ο δράστης είναι από το κοντινό περιβάλλον, τόνισε ότι είναι ένα σενάριο που εξετάζεται και πως το θύμα αναγνώρισε τον δράστη.

«Όταν είδε ότι δεν είχε πεθάνει η γυναίκα όταν την έριξε από τη σκάλα, πήγε και την αποτέλειωσε με το μαχαίρι» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές η εντολέας του ή κάτι που να της κίνησε την προσοχή, αλλά οι αρχές τον ενημέρωσαν πως το έγκλημα έγινε από κάποιον που ήταν κοντά.