Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα εκδικάζεται στις ΗΠΑ, με δράστιδα μια 25χρονη γυναίκα η οποία αποκεφάλισε τον εραστή της, ασέλγησε στη σορό του και στη συνέχεια τη διαμέλισε. Πρωταγωνίστρια αυτής της φρικιαστικής ιστορίας η Taylor Schabusiness, η οποία έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Η 25χρονη συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2022 για τον φόνο του Shad Thyrion στο σπίτι της μητέρας του θύματος στο Γουισκόνσιν. Η Schabusiness είπε στους αστυνομικούς πως στραγγάλισε τον άτυχο άνδρα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξη. Ωστόσο, η ίδια είπε πως της άρεσε και δεν άφησε το λαιμό του Thyrion, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια την έπιασε δολοφονικό αμόκ και αφού τον αποκεφάλισε, ασέλγησε στη σορό του και τον τεμάχισε.

10 Shocking Details Revealed in Taylor Schabusiness’ Disturbing Murder Trial — Day Two

Key testimony in Taylor Schabusiness’ gruesome murder trial revealed disturbing details of how she allegedly decapitated and abused her love, Shad Tyrion, before dismembering the rest of his body. The Law&Crime Network’s Sierra Gillespie breaks down 10 shocking details that surfaced in court Tuesday.

Posted by Law&Crime on Tuesday, July 25, 2023

Ώρες αργότερα, η μητέρα του νεαρού άνδρα βρήκε το κεφάλι του και το μόριό του μέσα σε έναν κουβά και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, που φτάνοντας στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν μπροστά σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Σύμφωνα με το Law and Crime Network στο δικαστήριο προβλήθηκαν βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν τον ματωμένο κουβά στο σπίτι της μητέρας του θύματος αλλά και τη σύλληψη της γυναίκας που φέρεται να διέπραξε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στο πρώτο βίντεο οι αστυνομικοί σε κατάσταση σοκ εντοπίζουν τον κουβά με το κεφάλι του νεαρού ενώ στο δεύτερο, στη σύλληψη της 25χρονης, εμφανίζεται ατάραχη ενώ είχε αίματα στα ρούχα.

‘Is This Blood?’: Bodycam Shows Arrest of Taylor Schabusiness After Lover’s Murder

Body camera footage played in court Tuesday showed deputies arresting Taylor Schabusiness after she allegedly killed her lover, Shad Thyrion. The video first shows investigators searching the outside of her van, then Schabusiness outside on an apartment’s front steps. Schabusiness’ hands appear to be stained red from blood. Deputies can be heard saying Schabusiness had blood on her clothes.

Posted by Law&Crime on Tuesday, July 25, 2023

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η Schabusiness είναι μεγάλη θαυμάστρια του Τζέφρι Ντάμερ, του serial killer που η δράση του έχει γίνει και ντοκιμαντέρ στο Netflix. Επίσης, στις αναζητήσεις της 25χρονης, υπήρχαν οι λέξεις «πεντάλφα» και πολλές φουσκωτές κούκλες…