Η 35χρονη πορνοστάρ Raven Alexis που νοσούσε με την νόσο του Crohn πέθανε μετά από επιπλοκές που εμφάνισε και συγκεκριμένα σηπτικό σοκ. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σύζυγο της με αναρτήσεις που έκανε στα social media σύμφωνα με την nypost.com, σημειώνοντας ότι νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας από τις 20 Μαρτίου.

«Θέλω όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω να ξέρουν ότι σας αγαπούσε όλους, νοιαζόταν για εσάς και είμαι ευλογημένος που την είχα στη ζωή μου και ήταν μέρος της. Ήταν για μένα όλος μου ο κόσμος, η αγάπη της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Raven Alexis σε βίντεο που δημοσίευσε.

Σημειώνεται, ότι η Raven Alexis αρχικά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενηλίκων στο διαδίκτυο, ενώ στη συνέχεια δημιούργησε δύο δικές της ιστοσελίδες με δικό της περιεχόμενο επί πληρωμή.

Όμως το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Digital Playhouse και δύο χρόνια μετά έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ηθοποιού σε ταινίες πορνό» στην τελετή απονομής των βραβείων AVN.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε δολοφονημένη και τεμαχισμένη η 26χρονη Ιταλίδα πορνοστάρ Charlotte Angie, με βασικό κατηγορούμενο τον γείτονα της.