Υπάρχει ένας κρυμμένος «γρίφος» στις φωτογραφίες που ακολουθούν: το κόλεϊ Momo του Καναδού φωτογράφου Andrew Knapp, που «χάνεται» μέσα στο περιβάλλον της φωτογραφίας κάνοντας όσους τη βλέπουν να ψάχνουν να τον βρουν.

Από την Fremont Street στο Las Vegas έως το Grand Central Terminal στη Νέα Υόρκη, ο Knapp δημιουργεί παιχνιδιάρικες φωτογραφίες βάζοντας τον Momo να «κρυφτεί».

Φωτογράφος και σκύλος ταξίδεψαν σε 25 Πολιτείες της Αμερικής με σκοπό να τραβηχτούν οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο: «Find Momo: Coast To Coast».

Στο βιβλίο ο φωτογράφος χαρακτηρίζει τον Momo «ιδανικό συνταξιδιώτη» που του σύστησε «νέες περιπέτειες, νέα μέρη, νέες ιδέες».

«Μένει κοντά μου όταν κάνει κρύο, παρακολουθεί όταν κάνει ζέστη και συμβιβάζεται πλήρως αν πάρω λάθος δρόμο ή αν κάτι χαλάσει», εξηγεί ο Knapp.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Knapp και ο Momo έκαναν ταξίδι 15.000 μιλίων περνώντας από το Μέιν, τη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, την Ουάσινφκτον και το Πόρτλαντ ενώ έφτασαν και σε περιοχές του Καναδά.

Λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τον Momo;