Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε για ένα ζευγάρι νεόνυμφων και ήρθε η ώρα να λογαριαστούν με τους καλεσμένους εκείνους που ενώ αρχικά είχαν απαντήσει πως θα παραβρεθούν στον γάμο τους, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Το ζευγάρι εξοργίστηκε τόσο από το γεγονός αυτό που αποφάσισε να τους στείλει τον… λογαριασμό: συγκεκριμένα τους ζητά να πληρώσουν 240 δολάρια για να καλύψουν τα χρήματα που τους κόστισαν.

Μια πλέον viral φωτογραφία με το τιμολόγιο κάνει τον γύρο του Twitter, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Η… τολμηρή κίνηση, όπως χαρακτηρίζεται, αναμένεται να δοκιμάσει τις σχέσεις του ζευγαριού με τους καλεσμένους που δεν εμφανίστηκαν στον γάμο.

Η κίνηση βρέθηκε όμως στο επίκεντρο και ενός ντιμπέιτ στο διαδίκτυο με ορισμένους να θεωρούν ότι είναι ευτελής και άλλους να τη βρίσκουν εντελώς δικαιολογημένη.

Στους καλεσμένους που δεν εμφανίστηκαν δόθηκε προθεσμία ενός μήνα να πληρώσουν από τις 18 Αυγούστου που στάλθηκε ο λογαριασμός από τους νεόνυμφους, ο γάμος των οποίων στη Τζαμάικα κόστισε 120 δολάρια το κεφάλι, σύμφωνα με το τιμολόγιο.

https://www.facebook.com/septimbur/posts/4358265004221633

Κάποιοι πάντως θεώρησαν ότι είναι ψεύτικο. Τελικά το αρχικά ζευγάρι – μυστήριο αποκαλύφθηκε ότι είναι ο 44χρονος Doug Simmons και η 43χρονη Dedra McGee (πλέον Simmons) από το Σικάγο. Και η NY Post τους εντόπισε.

Ο λογαριασμός του γάμου αναρτήθηκε αρχικά στον λογαριασμό του Doug στο Facebook, όπου αναφερόταν: «Σας το αποστέλλουμε γιατί κλείσατε θέσεις στη δεξίωση του γάμου στη διάρκεια της τελικής καταμέτρησης. Επειδή δεν τηλεφωνήσατε ή δεν μας ειδοποιήσατε εγκαίρως ότι δεν θα παραβρεθείτε, αυτό το ποσό είναι όσα μας οφείλατε επειδή πληρώσαμε για τις θέσεις σας από πριν. Σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας ποια μέθοδο πληρωμής προτιμάτε. Ευχαριστούμε».

Και φυσικά οι τουιτεράδες διχάστηκαν ανάμεσα σε εκείνους που υποστήριζαν το ζευγάρι και εκείνους που δήλωναν εξοργισμένη με την κίνησή τους.

«Εύχομαι να το είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό. Το ένα τρίτο των ανθρώπων που είπαν πως θα έρθουν στον γάμο μας δεν εμφανίστηκαν. Πληρώσαμε πολλά για φαγητό που πήγε χαμένο (παρόλο που ήταν πολλά λιγότερα από 120 δολάρια το πιάτο», έγραψε κάποιος.