Οι περισσότεροι όταν μένουμε σε δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, απολαμβάνουμε τα προνόμια που παρέχονται, μεταξύ των οποίων οι καθαρές πετσέτες και τα… κολλαριστά σεντόνια!

Τι γίνεται όμως όταν έρθει η ώρα του check-out; Αφήνουμε το δωμάτιο του ξενοδοχείου λες και πέρασαν δεινόσαυροι ή τακτοποιούμε με σχολαστικότητα που θα χειροκροτούσε η μητέρα μας; Ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει, όπως είναι λογικά, αλλά υπάρχει η ανάρτηση του Ντάρεν Ντόουλινγκ, που ήρθε να ανοίξει ένα καινούριο πεδίο αντιπαράθεσης στον κόσμο των social media. Πρέπει ή όχι να καθαρίζουμε τα δωμάτια των ξενοδοχείων πριν από την αποχώρησή μας; Είναι χαρούμενοι ή όχι οι υπάλληλοι καθαριότητας όταν βρίσκουν τακτοποιημένο το δωμάτιο;

Ο Ντάρεν, όπως αναφέρει η New York Post, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία από ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε και είχε αφήσει τα σεντόνια προσεκτικά διπλωμένα στο κάτω μέρος του κρεβατιού. «Προσπαθώ πάντα να αφήνω το δωμάτιο των ξενοδοχείων έτσι. Το βρίσκετε σωστό ή λάθος;» έγραψε στην ανάρτησή του.

Το ποστ του Ντάρεν «δίχασε» τους χρήστες καθώς κάποιοι σημείωσαν ότι υπάρχει προσωπικό στο ξενοδοχείο που πληρώνεται για να κάνει αυτή τη δουλειά και άλλοι ανέφεραν ότι είναι ωραίο να βοηθά κανείς τους ανθρώπους που εργάζονται.

«Ως καθαρίστρια, πάντα με ευχαριστεί όταν οι πελάτες τακτοποιούν τα σεντόνια τους έτσι και μας γλιτώνουν έτσι από μία ακόμα δουλειά» σχολίασε η Κλόε Τουίνινγκ. «Δεν είναι σωστό ή λάθος, είναι απλά περίεργο» απάντησε κάποιος άλλος χρήστης. Δεν έλειψαν βέβαια και τα σχόλια για το ότι κάποιοι διπλώνουν τα σεντόνια με… αστείο τρόπο, έτσι ώστε να θυμίζουν για παράδειγμα, κάποιο… πτώμα πάνω στο κρεβάτι!

Απαντώντας σε όσους σχολίασαν ότι κάποιος πληρώνεται για να καθαρίζει τα δωμάτια των ξενοδοχείων, ο Ντάρεν απάντησε ότι και οι αστυνομικοί πληρώνονται για να σταματούν τους δολοφόνους, αλλά δεν τα καταφέρνουν πάντα!