Απίστευτη και αστεία, όχι για την υπάλληλο, ιστορία εξελίχθηκε σε ένα σούπερ μάρκετ στο Τζέρσι της Βρετανίας, όπου μία κυρία πήγε για ψώνια και ανάμεσα στα άλλα αγόρασε φρούτα και λαχανικά.

Όταν όμως πήγε στο ταμείο να πληρώσει, ο λογαριασμός της φάνηκε υψηλός. Ψάχνοντας λοιπόν την απόδειξη, είδε ότι οι χρεώσεις ήταν πολύ μεγαλύτερες από το κανονικό. Αντί να πληρώσει 1 ευρώ τις ντομάτες τις πλήρωσε 5 ευρώ, ενώ κάτι σχετικό έγινε και με τα υπόλοιπα οπωροκηπευτικά που πήρε.

Η γυναίκα παραπονέθηκε στο διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος πήγε για να δει τι πρόβλημα υπήρχε με τη ζυγαριά και την υπάλληλο του καταστήματος και ανέβαιναν οι χρεώσεις.

Όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη ζυγαριά, απλά… η καρέκλα της υπαλλήλου ήταν αρκετά χαμηλά και η υπάλληλος ιδιαιτέρως «προικισμένη» από τη φύση ακουμπούσε πάνω στην ηλεκτρονική ζυγαριά το στήθος της.

Έτσι η ζυγαριά δε ζύγιζε μόνο τις ντομάτες αλλά και το στήθος της, το βάρος του οποίου έφτανε τα 2,5 κιλά. Μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, επέστρεψαν τα χρήματα στους πελάτες και ούτε γάτα ούτε ζημιά, εκτός από την υπάλληλο, η οποία καταντράπηκε…