Το πανεπιστήμιο του Cambridge αναζητεί κάποιον πρόθυμο να κάνει διδακτορικό στη… σοκολάτα.
Ο συγκεκριμένος ερευνητής, όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο, θα ψάχνει τα μυστικά της αγαπημένης λιχουδιάς και μάλιστα με πλήρη υποτροφία. Αυτό που κυρίως θα πρέπει να απασχολήσει τον ερευνητή είναι ο τρόπος που η σοκολάτα δεν θα λιώνει και θα μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτη ακόμα και σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες.
Ωστόσο, ο υποψήφιος για τη θέση θα πρέπει να έχει να επιδείξει και άλλα προσόντα πλην της αγάπης του για τα γλυκά.
Θα πρέπει να γνωρίζει άριστα μαθηματικά, φυσική, χημεία και φυσικά να μπορεί να το αποδείξει με πτυχία με υψηλό βαθμό.