Οι πριγκίπισσες των παραμυθιών ζουν μια ονειρεμένη ζωή, όπου έχουν τα πάντα, βρίσκουν τον πρίγκιπα που τις ερωτεύεται και τις προσέχει και όλα τελειώνουν με το «ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Ιδίως όταν πρόκειται για τις ηρωίδες του Ντίσνεϊ. Στην πραγματική ζωή όμως κάποιες γυναίκες ξεκινούν ως… πριγκίπισσες και καταλήγουν να τις ξυλοφορτώνει ο άνδρας που νόμιζαν ότι είναι ο… πρίγκιπας τους.
Επειδή λοιπόν, όλα τα «παραμύθια» δεν έχουν καλό τέλος, ένας καλλιτέχνης από τη Μέση Ανατολή δημιούργησε μια διαφορετική καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Saint Hoax, προτρέπει τις γυναίκες να μη φοβούνται και να καταγγέλλουν κάθε ανάλογο περιστατικό, ώστε και να μην επαναληφθεί, αλλά και να τιμωρηθεί ο δράστης. Με το σλόγκαν «Πότε σταμάτησε να σου φέρεται σαν να είσαι πριγκίπισσα;» απευθύνεται σε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο που βιώνουν την κακοποίηση.
Ο τίτλος της καμπάνιας είναι «Happy Never After», θέλοντας να τονίσει ότι καμία κοπέλα ή γυναίκα κινδυνεύει να κακοποιηθεί σωματικά, συναισθηματικά ή σεξουαλικά μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ως κεντρικά… πρόσωπα της χρησιμοποίησε τις ηρωίδες του Ντίσνεϊ –την Ωραία Κοιμωμένη, την Σταχτοπούτα, τη Γιασμίν και την Άριελ- τις οποίες παρουσίασε με μαυρισμένα μάτια, πονεμένο βλέμμα και χείλη ματωμένα και πρησμένα, αλλά και με εκδορές στο πρόσωπο, δημιούργησε τέσσερα πόστερ. Κάποιοι χαρακτήρισαν τις εικόνες σοκαριστικές, με τον καλλιτέχνη να απαντά: «Θεωρώ ότι η ενδοοικογενειακή βία είναι από μόνη της σοκαριστική».
Βέβαια, ο καλλιτέχνης εξήγησε ότι έχει χρησιμοποιήσει τις πριγκίπισσες του Ντίσνεϊ χωρίς να έχει λάβει ειδική άδεια.