Είναι 110 ετών και οι χρήστες του TikTok την έχουν λατρέψει. Η Έιμι Χόκινς τραγουδά το τραγούδι It’s A Long Way to Tipperary, το οποίο έγινε σύμβολο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, και ο δισέγγονός της την καταγράφει σε βίντεο για τα γενέθλιά της.

Το βίντεο του 14χρονου Σάσα έχει περισσότερα από 100.000 views. Η Χόκινς από το Μονμάουθ της Ουαλίας, ήταν performer και στην ηλικία του Σάσα έκανε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μητέρα της όμως της απαγόρευσε τελικά να ανεβαίνει στη σκηνή.

Η μητέρα του αγοριού, Χάνα Φρίμαν, ανέφερε πως οι αντιδράσεις στο βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «αποκατέστησαν την πίστη στην ανθρωπότητα», όπως μεταδίδει το BBC.

Η Χόκινς, επτά ετών όταν τελείωσε ο πόλεμος, τραγουδά τραγούδια της εποχής. «Είναι σαν ρολόι, μόλις ξεκινήσει δεν σταματά. Συνέχεια ρωτά: Θα ήθελες άλλο ένα;», λέει η Φρίμαν, εγγονή της 110χρονης.

Η Χόκινς έκανε περιοδεία με μια ομάδα χορού όταν η μητέρα της της απαγόρευσε να συνεχίσει αυτή την καριέρα. Τώρα ζει με άλλες τρεις γενιές της οικογένειάς της.