Μια εταιρεία στην Τσεχία, με την επωνυμία «Τρελές Καθαρίστριες» αναλαμβάνει τις οικιακές εργασίες, χρεώνοντας τους πελάτες με 150 δολάρια την ώρα.

Ο λόγος για το ακριβό αντίτιμο; Οι… καθαρίστριες πηγαινοέρχονται στο σπίτι σας διώχνοντας τη σκόνη… φορώντας τα απολύτως απαραίτητα!

Η φοιτήτρια Οικονομικών, Katka Kopecka, εξήγησε δεν μπορούσε να βρει δουλειά και σκέφτηκε ότι αυτή η ιδέα θα ήταν ιδιαιτέρως αποδοτική. «Σε κανέναν δεν αρέσει το καθάρισμα… αλλά σε όλους αρέσει να κοιτούν ένα ωραίο σώμα», πρόσθεσε η 21 ετών φοιτήτρια.

Κι αν οι άντρες ενθουσιάστηκαν με την ιδέα… ενημερώνουμε και τις γυναίκες αναγνώστριες ότι η εταιρεία έχει «εξασφαλίσει» και άντρες-καθαριστές!

«Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί που μας καλούν είναι πολυάσχολοι επιχειρηματίες που θέλουν απλά να ηρεμήσουν. Το να βλέπουν κάποιον να καθαρίζει το σπίτι τους με τα εσώρουχα είναι ένας τρόπος ξεκούρασης! Οι εργαζόμενοι δεν προσφέρουν κανενός είδους άλλη υπηρεσία, παρά μόνο όσες αφορούν σε οικιακές εργασίες» συμπλήρωσε η Katka.