Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έκλεψε μια μπουλντόζα, με την οποία ισοπέδωσε τις προεκλογικές πινακίδες υποστήριξης στον Τζο Μπάιντεν από τις αυλές των σπιτιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 26χρονος James Blight κατηγορείται ότι παραβίασε χώρο φύλαξης και έκλεψε έναν εκσκαφέα, με τον οποίο γκρέμισε τις πινακίδες του υποψηφίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, την ώρα που ο κόσμος παρακολουθούσε αποσβολωμένος.

«Έπινα ουίσκι όλη μέρα και δεν θυμάμαι τι έγινε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Haines City όταν τον συνέλαβαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Bay News 9.

Ο Blight έριξε κάτω και ένα σήμα της τροχαίας. «Είναι τρελό ότι ένας ενήλικας θεώρησε σωστό να καταστρέψει την περιουσία κάποιου άλλου επειδή έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Jim Elensky.

«Το γεγονός ότι οδήγησε το βαρύ αυτό όχημα χωρίς να ξέρει να το λειτουργεί, και σε πολυσύχναστους μάλιστα δρόμους, θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κανείς»…