Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 14χρονου Harley Dilly από το Οχάιο. Το αγόρι βρέθηκε σφηνωμένο στην καμινάδα μίας εξοχικής κατοικίας, που τελούσε υπό ανακαίνιση.

Ο Harley έφυγε από το σπίτι του στις 20 Δεκεμβρίου, για να πάει σχολείο την τελευταία μέρα μαθημάτων πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και από εκείνη την ημέρα τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Πορτ Κλίντον Robert J. Hickman προσπάθησε να μην ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν ανακοίνωσε ότι το αγόρι βρέθηκε νεκρό. «Ήταν ατύχημα» είπε.

Οι ερευνητές που τον έψαχναν αποφάσισαν να κάνουν φύλλο και φτερό την εξοχική κατοικία που ανακαινιζόταν. Όταν μπήκαν στον δεύτερο όροφο βρήκαν τα γυαλιά και το μπουφάν του αγοριού δίπλα στην καμινάδα και το σώμα του μέσα σε αυτήν.

«Φαίνεται ότι ο Χάρλεϊ ανέβηκε στην οροφή και μπήκε στην καμινάδα. Μόλις βρέθηκε στην καμινάδα, το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, με το αγόρι να παγιδεύεται στην δομή, η οποία είχε διαστάσεις 23×33 εκατοστά» είπε ο επικεφαλής των ερευνών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Για την εύρεση του 14χρονου δινόταν αμοιβή 18.000 δολαρίων.