Αυτή είναι η στιγμή που ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Queens της Νέας Υόρκης φαίνεται να σπρώχνεται από την κορυφή μιας σκάλας κατά τη διάρκεια τσακωμού με τον ένοικο του οικήματος την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας υπέστη σοβαρό τραυματισμό από την πτώση και στη συνέχεια πέθανε.

Το οπτικό υλικό δείχνει το 71χρονο Edgar Moncayo να μιλάει στο κινητό του στα σκαλιά της ιδιοκτησίας του. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του κτιρίου με μια απότομη κίνηση και σημειώνεται μία σύντομη συμπλοκή μεταξύ του Moncayo και του ενοίκου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές ως ο 22χρονος Alex Garces.

Ο Garces φαίνεται ότι έσπρωξε τον Moncayo, ο οποίος πέφτει με ορμή από τα σκαλιά, πριν το κεφάλι του χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο φερόμενος δράστης και ένας φίλος του στη συνέχεια κατεβαίνουν τη σκάλα και περνούν δίπλα από το ακίνητο σώμα του Moncayo. Ο φίλος του σταματάει για να ελέγξει τον ηλικιωμένο και έπειτα βηματίζει μπρος πίσω, βγάζοντας το καπέλο του με τρόπο που δείχνει ανησυχία.

Ο εγγονός του Moncayo ανέφερε στην αμερικανική εφημερίδα ότι ο θάνατος του παππού του ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, αφού βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη με τραύμα στο κεφάλι.

Ο ένοικος αρχικά υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι η πτώση ήταν ατύχημα, καθώς προσπαθούσε να μεταφέρει το στρώμα του έξω από το κτίριο και χτύπησε την πόρτα, αναγκάζοντας τον Moncayo να πέσει από τη σκάλα.