Η 21χρονη Catarina Migliorini έγινε γνωστή παγκοσμίως, όταν αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία την… παρθενιά της, ζητώντας 780.000 δολάρια από τους ενδιαφερόμενους.

Η νεαρή Βραζιλιάνα, με email που έστειλε στην Huffington Post δήλωσε ότι έπεσε θύμα εξαπάτησης και ότι εξακολουθεί να είναι παρθένα.

Η ιστορία της έγινε γνωστή τον Οκτώβρη του περασμένου χρόνου, όταν η 21χρονη Catarina απευθύνθηκε στον κινηματογραφιστή Justin Sisely, ο οποίος και ανέλαβε να «στήσει» τη διαδικτυακή δημοπρασία».
 
«Ένιωσα σα θύμα. Με εξαπάτησε ο κ. Justin Sisely. Πιστεύω ότι ήθελε να με εξαπατήσει και ότι το ίδιο κάνει και με άλλους» είπε η Catarina.

Σύμφωνα με την ίδια, ο κινηματογραφιστής υποτίθεται ότι θα έκανε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ζητούνται παρθένοι», γύρω από τη ζωή της ιδίας και του Alex Stepanov, ενός νεαρού, ο οποίος επίσης έβγαλε στο… σφυρί την παρθενιά του.
Ένας 53χρονος εκατομμυριούχος από την Ιαπωνία, με το παρατσούκλι «Natsu», έκανε την καλύτερη προσφορά για την Catarina.

Όταν όμως εκείνη πήγε για να τον συναντήσει σε ένα εστιατόριο στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, διαπίστωσε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με την περιγραφή που τής είχε κάνει ο Sisely.

Η Catarina ισχυρίζεται ότι δεν έκαναν σεξ και ότι ο Sisely δεν πλήρωσε τα έξοδα του ταξιδιού της.