Η 27χρονη Έλενα Καρίμοβα φαίνεται σε κάμερα πρατηρίου υγρών καυσίμων να αγοράζει σοκολάτα για την 4χρονη κόρη της Χαντίζα και τον 2χρονο γιο της Σουλεϊμάν, πριν τα στραγγαλίσει στο πίσω κάθισμα ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια αγόρασε υγρό αναπτήρα το οποίο χρησιμοποίησε για να απανθρακώσει τις σορούς τους.

Αυτή είναι η φρικιαστική ιστορία της Ρωσίδας «βασίλισσας» των κοσμημάτων στο Instagram, που καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση για τα ειδεχθή εγκλήματά της.

Όπως αναφέρει η Metro, στη διάρκεια της δίκης της στην πόλη Nizhny Novgorod, προβλήθηκε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου όπου σταμάτησε η εντυπωσιακή διαζευγμένη Ρωσίδα και αγόρασε το τελευταίο γεύμα των παιδιών της.

Η Καρίμοβα, η οποία μετρά 27.000 συνδρομητές στην online επιχείρηση πώλησης καλλυντικών της, ενώ αρχικά ομολόγησε τις δολοφονίες, στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι δύο μυστηριώδεις άνδρες από το Αζερμπαϊτζάν διέπραξαν το έγκλημα, επειδή δεν τους αποκάλυπτε πού βρισκόταν ο πρώην άνδρας της.

Ο δικαστής είπε χαρακτηριστικά: «Η Καρίμοβα κάλυψε το στόμα της κόρης της με το χέρι της. Τη στραγγάλισε μέχρι να σταματήσει να αντιστέκεται. Ο μικρός της γιος την ίδια ώρα καθόταν και την κοιτούσε να τη σκοτώνει. Έπειτα έψαξε ένα μέρος όπου θα μπορούσε να κάψει τα σώματα των παιδιών της».

Τη γυναίκα είδαν δύο κυνηγοί που νόμιζαν ότι καίει δύο κούκλες.

Ο ένας είπε: «Όταν περάσαμε, εκείνη έκρυψε το πρόσωπό της».

Η γυναίκα από τον φόβο μην πιαστεί έφυγε και πέταξε τις σορούς σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη, στην οποία έβαλε φωτιά την επόμενη μέρα.

Η ίδια ανέλαβε την ευθύνη για τις δολοφονίες, λέγοντας ότι είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να τα συντηρήσει, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ξόδευε μεγάλα ποσά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων κάθε μήνα και για διακοπές στο εξωτερικό.

Φίλοι και συγγενείς δήλωσαν σοκαρισμένοι από την πράξη της, λέγοντας ότι αρνούνται να πιστέψουν ότι ήταν ικανή για τέτοια βαρβαρότητα ενώ τα ψυχιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε απολύτως σώας τας φρένας.

Στην απολογία της στο δικαστήριο η Καρίμοβα δήλωσε: «Κατηγορούμαι για το πιο απάνθρωπο έγκλημα που μπορεί να διαπράξει μια γυναίκα».