Με αυτοθυσία ένας αστυνομικός προσπαθεί να προστατεύσει έναν άνδρα από διερχόμενο όχημα που βρίσκεται εκτός ελέγχου σε αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα.

Το ακυβέρνητο όχημα παρασύρει τον αστυνομικό, ενώ ο άνδρας γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 3/12 στον αυτοκινητόδρομο 95 κοντά στο Γουέστ Παλμ Μπιτς.

«Θα ήμουν νεκρός αν δεν ήταν εκεί να με προστατεύσει», δήλωσε ο Rony Bottex αναφερόμενος στην ενέργεια του αξιωματικού Mithil Patel.

Ο αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο για να ερευνήσει ένα ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί ο Bottex. Συζητούσε με τον άνδρα όταν συνέβη ένα νέο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός ενός οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να κατευθυνθεί με σβούρες στο σημείο που στέκονταν οι δύο άνδρες. Βλέποντας το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, ο αστυνομικός έσπρωξε ενστικτωδώς τον Bottex ώστε να μην χτυπηθεί. Ο ίδιος παρασύρθηκε από το όχημα, εκτοξεύθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Όσο για τον Bottex, τη γλίτωσε με ένα τραύμα στο γόνατο. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πάντως τονίζει ότι ο αστυνομικός Patel του έσωσε τη ζωή.

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του το πλήρωμα του τηλεοπτικού σταθμού WPEC TV το οποίο βρισκόταν στο σημείο για ρεπορτάζ. Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.