Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να κερδίσει προϊόντα αξίας περίπου 220 ευρώ;

Αρκετά «μακριά» απ’ ότι φαίνεται… Μέχρι και να πάει για ψώνια εντελώς γυμνός, καθώς αυτό ζητήθηκε από τους πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στη Γερμανία προκειμένου να κερδίσουν την προσφορά.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη του Süderlügum, στη Γερμανία, το οποίο ανακοίνωσε ότι θα χαρίσει προϊόντα αξίας μέχρι 220 ευρώ στους πρώτους 100 πελάτες που θα εμφανιστούν γυμνοί!

Μάλιστα ο αριθμός των πελατών που φάνηκαν πρόθυμοι να τα πετάξουν όλα, έφτασε τους περίπου 250!

Στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί, φαίνονται οι πελάτες να περιμένουν αρχικά ντυμένοι έξω από την είσοδο του καταστήματος, μέχρι να δοθεί το σύνθημα και να γδυθούν για να ξεκινήσουν τα… ψώνια τους!

Ο μάνατζερ του καταστήματος Nils Sterndorff δήλωσε έκπληκτος από το γεγονός ότι το διαφημιστικό του τέχνασμα τελικά λειτούργησε. «Ποτέ δεν πίστευα ότι 100 άνθρωποι θα ερχόντουσαν, πίστευα ότι το περισσότερο θα ήταν γύρω στους 10», δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την αστυνομία, οι περισσότεροι από τους γυμνούς πελάτες ήταν Δανοί, καθώς το κατάστημα βρίσκεται κοντά στα σύνορα των δύο χωρών.

Δείτε το βίντεο…