Λένε ότι η αληθινή αγάπη κατακτά τους πάντες, ωστόσο πάντα υπάρχουν εμπόδια στη πορεία.

Στην περίπτωση του 12χρονου Oscar Rushen από τη Βρετανία, το εμπόδιο ήταν ο λογαριασμός των 1.700 λιρών, που έκανε μέσα σε ένα μήνα στο κινητό του πατέρα του, καθόσον συνομιλούσε με την 13χρονη φίλη του!

Ο μαθητής αρκείται πλέον στις υπηρεσίες του Facebook, καθώς ο πατέρας του, Dennis, έκοψε τη κάρτα SIM και κινήθηκε νομικά εναντίον του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Ο κ. Rushen, ο οποίος είναι διαζευγμένος, κατηγορεί το δίκτυο ότι έπρεπε να παρέμβει και να ειδοποιήσει τον ίδιο όταν ο λογαριασμός ξεπέρασε κατά πολύ το όριο των 10.50 λιρών το μήνα.

«Όταν είδα τον τεράστιο λογαριασμό, σκέφτηκα ότι επρόκειτο για λάθος. Υπήρχαν αρκετές κλήσεις μέσα στην ημέρα, πολλές από τις οποίες ξεπερνούσαν τη διάρκεια των δύο ωρών. Το δίκτυο έπρεπε να με ειδοποιήσει αμέσως, καθώς ξεπεράστηκε το όριο κατά 100 φορές», δήλωσε ο 65χρονος.

«Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν ο γιός μου υπεύθυνος, αλλά όταν μου το είπε θύμωσα πολύ. Έκοψα αμέσως τη κάρτα και του είπα δεν πληρώνω άλλο. Εκείνος πήγε σε ένα μαγαζί και μου αγόρασε ένα αναψυκτικό. Με ρώτησε: “Εάν σου αγοράζω κάτι για το υπόλοιπο της ζωής μου θα με συγχωρέσεις;”», συνεχίζει.