Δεν ήταν διατεθειμένη να ακούσει «όχι» μία γυναίκα από τη Βρετανία και το απέδειξε οδηγώντας με έναν άνθρωπο γραπωμένο πάνω στο αυτοκίνητό της! Η Mandy McGuigan από το Lancashire της Βρετανίας επισκέφθηκε την αντικερί Heathcote Antiques στο Yorkshire Dales με στόχο να πουλήσει έναν πίνακα.

Αλλά, αφού απέτυχε να πείσει τον αντικέρ Simon Webster να τον αγοράσει, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου κι εκείνη βρέθηκε με τον ίδιο πάνω στο… καπό του αυτοκινήτου της!

Ο Simon Webster βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα αφού η McGuigan, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό της τον τοίχο του μαγαζιού.

Παρότι ο Webster πλησίαζε το αυτοκίνητο της McGuigan εκείνη πιστεύεται πως τον αγνόησε και έβαλε μπροστά με αποτέλεσμα ο αντικέρ να βρεθεί στο καπό του Peugeot 307.

Ο άνδρας βρέθηκε στο δρόμο με σπασμένο ώμο και τραύματα στο κεφάλι και το γόνατο.

Η McGuigan συνελήφθη από την αστυνομία χάρη στο υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας και δήλωσε ένοχη για επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος καθώς οδήγησε στο δρόμο ανάποδα και πέρασε με κόκκινο με τον Simon Webster γραπωμένο στο καπό της!

«Λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Περνούσα μία δύσκολη φάση στη ζωή μου και ένιωθα πως ο Webster με απειλούσε όταν βγήκε φωνάζοντας από το κατάστημα, αλλά λυπάμαι πολύ», είπε στο δικαστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες