«Μήνα εξωτικών γεύσεων» ανακήρυξε τον Απρίλιο ένα εστιατόριο στη Βόρεια Καρολίνα, ενθαρρύνοντας τους θαμώνες του να δοκιμάσουν ασυνήθιστες «λιχουδιές».

Πρόκειται για το Bull City Burger and Brewery που, κατά μία άποψη, έχει μετατρέψει το μενού του σε εικόνες από έναν φρικτό εφιάλτη. Άλλοι πάντως όχι απλώς δεν ενοχλούνται αλλά είναι θετικοί στο να δοκιμάσουν παγωτό με ζωύφια, μπέργκερ με έντομα και δημιουργίες με πρώτη ύλη προερχόμενη από καμήλες, αλιγάτορες, ελάφια, πύθωνες, πάπιες, στρουθοκαμήλους, χελώνες, καριμπού, κατσίκες και τα λεγόμενα Rocky Mountain Oysters – ή απλώς όρχεις βοοειδών.

Το πιάτο πάντως που προκαλεί τον μεγαλύτερο σαματά είναι το μπέργκερ με ταραντούλα. Όπως εξηγεί το Fox10, αυτό δεν μπορεί να παραγγελθεί, αλλά οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται σε λίστα, στο εστιατόριο, και οι τυχεροί αναδεικνύονται κατόπιν κλήρωσης. Τότε το Bull City επικοινωνεί μαζί τους για να κανονιστεί πότε θα απολαύσουν το γεύμα τους.

Το μπέργκερ αποτελείται από κρέας μοσχαριού της Βόρειας Καρολίνας, τυρί, πικάντικη σάλτσα τσίλι και το «κερασάκι στην τούρτα» είναι μια ψημένη στον φούρνο ταραντούλα. Έξτρα τιπ, η αράχνη αλατίζεται ελαφρώς πριν ψηθεί.

Κάποιοι προτιμούν να τρώνε την ταραντούλα μόνη της πρώτη, άλλοι επιλέγουν να τη γευτούν συνολικά μέσα στο μπέργκερ.

Μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ του Fox, οκτώ άνθρωποι, τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες, είχαν δοκιμάσει το εν λόγω μπέργκερ.

Το Bull City τονίζει πάντως, προς τους δύσπιστους, πως πολλά από τα πιάτα του μενού αυτού του μήνα καταναλώνονται καθημερινά από ανθρώπους άλλων χωρών.

«Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε νέες γεύσεις και να έρθουμε σε επαφή με άλλες κουλτούρες» σχολίασε εκπρόσωπος του εστιατορίου. «Επίσης είναι διασκεδαστικό!»

fdgfghg
Όρχεις ελαφιού
dgtryryr
Αλιγάτορας
gdgdgdg
Παγωτό με έντομα καλυμμένα με σοκολάτα
4znpn9nw
Παγωτό με έντομα καλυμμένα με σοκολάτα
fgfdgdg
Όρχεις λαγού
jlmci253
Η γενναία πρώτη θαμώνας που δοκίμασε το μπέργκερ με ταραντούλα
eg83co22
Μπέργκερ με μπιφτέκι καμήλας και κάκτο
sywr6x3d
Έντομα
hjgjg
Tarantula challenge
rgdgd
Ρύζι με κρέας πύθωνα