Ο David και η Jackie Jones από το Barrow στην Cumbria πήραν την απόφαση να πάρουν τα δώδεκα παιδιά τους και να μεταναστεύσουν στη μακρινή Αυστραλία, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον!

Η οικογένειά τους δε στηρίχτηκε ποτέ σε κρατικά επιδόματα και ο 42χρονος David εργαζόταν κάθε μέρα 12 ώρες σε νυχτερινή βάρδια για να κερδίζει όσα περισσότερα μπορούσε, προκειμένου να συντηρεί την οικογένειά του και να μπορεί να περνά και λίγο χρόνο με τα παιδιά του.

Το 2010 είχε γίνει εξώφυλλο σε εφημερίδες της Μεγάλης Βρετανίας επειδή είχε αρνηθεί να λαμβάνει κρατικά επιδόματα ως πολυ-πολύτεκνος!

Ύστερα από 15 χρόνια ο πολύτεκνος πατέρας αποφάσισε να παραιτηθεί και να μετακομίσει στο Brisbane της Αυστραλίας, για να κάνουν όλοι μια καινούρια αρχή!

«Πρέπει να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και νιώθω ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες. Καθίσαμε και το συζητήσαμε όλοι μαζί. Είπαμε στα παιδιά μας αυτό που σκεφτόμασταν και τους ρωτήσαμε αν ήθελαν να μετακομίσουμε ή όχι. Η απόφασή μας ήταν ομόφωνη!» είπε ο ίδιος.

«Αυτό που λέω σε όλους είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ή χώρος για στεναχώρια. Αυτή είναι μια χαρούμενη συγκυρία. Είναι για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας» πρόσθεσε.