Τριάντα χρόνια νεότερή του είναι η νέα -τέταρτη!- σύζυγος του Βρετανού πολιτικού George Galloway. Ο γάμος έγινε σε ξενοδοχείο του Άμστερνταμ πριν λίγες ημέρες και η νέα κυρία Galloway είναι δύο χρόνια μικρότερη από το πρώτο παιδί του και 27 χρόνια μεγαλύτερη από το τελευταίο!

Η νέα σύζυγος του 57χρονου Galloway είναι η 27χρονη ανθρωπολόγος Putri Gayatri Pertiwi, μικρότερη κατά δύο χρόνια από την 29χρονη πρώτη κόρη του πολιτικού, τη Lucy, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών.

«Γνωριζόμαστε εδώ και έξι μήνες», είπε ο Galloway.

Το ψευδώνυμο «Gorgeous George» ο Galloway το απέκτησε έπειτα από ένα ταξίδι στη… Μύκονο για ένα συνέδριο.

Ο παντρεμένος τότε βουλευτής είχε δηλώσει: «Ταξίδεψα και πέρασα πολλές ώρες με πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, πολλοί από τους οποίους ήταν γυναίκες. Ορισμένες τις γνώριζα σαρκικά, είχα σεξουαλικές επαφές με ορισμένους από τους ανθρώπους στην Ελλάδα».

Το 1994 ο Galloway προκάλεσε οργή όταν καταγράφηκε να λέει στον Σαντάμ Χουσεΐν: «Κύριε, χαιρετίζω το κουράγιο σας, τη δύναμή σας, τον ακαταπόνητο χαρακτήρα σας».

Όσο για τον έγγαμο βίο του Βρετανού πολιτικού, έχει πολύ ενδιαφέρον:

Από το 1979 έως το 1999 ήταν παντρεμένος με την εφηβική του αγάπη Elaine Fyffe. Απέκτησαν μία κόρη, την 29χρονη σήμερα Lucy. Το ζευγάρι είχε ουσιαστικά χωρίσει από το 1987 αλλά για 12 χρόνια δεν είχε πάρει διαζύγιο.

Ο «Gorgeous George» είχε ήδη νυμφευτεί σε μουσουλμανική τελετή το 1994 τη δεύτερη σύζυγό του, την Αmineh Abu-Zayyad. Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο το ζευγάρι παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο.

Το 2009 ο Galloway ήταν και πάλι διαζευγμένος. Στα έγγραφα του διαζυγίου αναφερόταν πως οι φιλίες του με άλλες γυναίκες προκαλούσαν θλίψη στην τότε σύζυγό του…

Πριν καν πάρει διαζύγιο ο 57χρονος είχε ήδη ένα γιο με την τρίτη σύζυγό του, την Rima Husseini που είχε επίσης παντρευτεί με μουσουλμανική τελετή το 2007.

Χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν το ζευγάρι παρέμενε «ζευγάρι» το Δεκέμβριο του 2011 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους Faris. Άγνωστο παραμένει αν και πότε ο Galloway πήρε διαζύγιο από την Husseini.

Πάντως ο Βρετανός έγινε πατέρας από μία σύζυγο και σύζυγος άλλης σε διάστημα τεσσάρων μηνών!

Άλλωστε φαίνεται πως δεν θεωρεί ένα γάμο εμπόδιο σε έναν… νέο γάμο!