Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η δασκάλα Alex Hyde όταν ο σύντροφός της, ο 49χρονος οδηγός σχολικού Bob Doyle, της ζήτησε να τον παντρευτεί μπροστά σε όλο το σχολείο.

Η ανυποψίαστη 38χρονη καθόταν με τους υπόλοιπους δασκάλους και τους περίπου 700 μαθητές όταν άρχισε σε μία γιγαντοοθόνη ν προβάλλεται το βίντεο που είχε φτιάξει ο αγαπημένος της με τον ίδιο να τραγουδά το αγαπημένο τους τραγούδι, το «Marry You» του Bruno Mars.

Όταν το τραγούδι τελείωσε ο Bob τη σήκωσε στη σκηνή στο σχολείο Newbridge Preparatory School στην περιοχή Wolverhampton, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου με τους μαθητές να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν.

«Έβλεπα την οθόνη και σκέφτηκα: αυτός μοιάζει με τον Bob», λέει η Alex περιγράφοντας τις στιγμές μόλις άρχισε το βίντεο να παίζει. «Μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα να καταλάβω τι συμβαίνει, είχα πάθει σοκ».

Ο Bob έφτιαξε το βίντεο μαγνητοσκοπώντας τον εαυτό του να τραγουδά σε μέρη που το ζευγάρι είχε περάσει ωραίες στιγμές. «Το γύρισα και το μόνταρα μόνος μου. Σε ένα γύρισμα στην παραλία ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε. Αλλά άξιζε και μόνο για την αντίδραση της Alex», είπε.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο