Όλοι έχουμε κάνει κάποια αγορά για την οποία έχουμε μετανιώσει. Αυτό το «αχ, άλλαξα γνώμη…» η διάσημη συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ το πλήρωσε πολύ ακριβά καθώς πουλά το σκάφος που είχε αγοράσει από τον Τζόνι Ντεπ μόλις πέρσι, σε τιμή… επτά εκατομμύρια λίρες χαμηλότερη!

Η «μητέρα» του διασημότερου μικρού μάγου, του Χάρι Πότερ, έβαλε πωλητήριο στο μήκους 156 ποδών «Αμφιτρίτη» ζητώντας περίπου 15 εκατομμύρια λίρες ενώ είχε πληρώσει 22 εκατομμύρια για να το αγοράσει μόλις πέρσι.

Το «Αμφιτρίτη» κατασκευάστηκε στην Τουρκία το 2001 και το 2009 μεταμορφώθηκε στο μποέμ Αρτ Ντεκό στιλ που ήθελε ο τότε ιδιοκτήτης του Τζόνι Ντεπ, κάτι που κόστισε πέντε εκατομμύρια λίρες.

Το σκάφος χωρά δέκα άτομα και διαθέτει ένα μάστερ υπνοδωμάτιο και τέσσερα ακόμα αλλά και ευρύχωρη τραπεζαρία και χώρους ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Το φετινό καλοκαίρι ήταν διαθέσιμο προς ενοικίαση έναντι 100.000 λιρών την εβδομάδα.

Όσο για τους λόγους της πώλησης, η εταιρεία που την έχει αναλάβει αναφέρει πως δεν επιθυμεί να κάνει κανένα σχόλιο επειδή αποτελεί προσωπικό ζήτημα.

Ωστόσο πηγή κοντά στη συγγραφέα λέει πως είναι στην κατοχή της αρκετό καιρό και πως το έχει χρησιμοποιήσει. Η απώλεια των επτά εκατομμυρίων λιρών από την αγοραπωλησία του πού λίγο θα διαταράξει την περιουσία της Ρόουλινγκ.

Πέρσι ανακηρύχθηκε η τρίτη πλουσιότερη συγγραφέας στον κόσμο.

yachtdep2 yachtdep3 yachtdep1 yachtdep5 yachtdep6 yachtdep7 yachtdep8 yachtdep4