«Την ονομάσαμε Ατζελίνα, γιατί είναι πραγματικά ένας άγγελος… είναι ο μικρός μας άγγελος που ήρθε στον κόσμο σαν θαύμα». Με τα λόγια αυτά; περιγράφει η Βίκυ Χρυσικού τον ερχομό της δεύτερης κόρης στην κόσμο σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς αγνοώντας τις συμβολές των γιατρών της έμεινε έγκυος ενώ βρισκόταν σε αναμονή για μεταμόσχευση νεφρού.

Η κ. Χρυσικού έβαλε τη ζωή της σε κίνδυνο για τη μικρή Ατζελίνα και φυσικά δεν το μετανιώνει ούτε για μια στιγμή.

«Μερικές φορές, δεν μπορώ να πιστέψω ότι την κρατώ στην αγκαλιά μου μετά από τόσους φόβους που είχα στο μυαλό μου γι’ αυτήν και την εγκυμοσύνη μου», λέει στην εφημερίδα Herals Sun.

Με τη μαμά της να βρίσκεται σε αιμοκάθαρση και μεγάλο φόβο για επιπλοκές η μικρή Ατζελίνα είναι ένα μικρό θαύμα. Εκτός του ότι γεννήθηκε τρεις εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε μόλις 2,4 κιλά,  είναι απολύτως υγιής.

Η Βίκυ Χρυσικού προσβλήθηκε στα 17 της χρόνια από λύκο, μια ασθένεια του ανοσοποιητικού συστήματος. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πριν περίπου δύο χρόνια σε τέτοιο βαθμό ώστε άρχισε να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Εκτός από τη χαρούμενη μαμά, τη μικρή Ατζελίνα περίμενε με ανυπομονησία και η 5χρονη αδελφή της Χλόη.

«Είχα την επιλογή να περιμένω για τη μεταμόσχευση του νεφρού, αλλά τότε θα ήμουν γεμάτη με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα», λέει η κ. Χρυσικού.

Είχε ειδοποιηθεί για τον κίνδυνο που διέτρεχε, αλλά η ίδια είχε ήδη αποφασίσει. «Θα αποκτούσα αυτό το μωρό ότι και να γινόταν και πράγματι άξιζε τον κόπο», τονίζει.

Δείτε τη φωτογραφία