Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ παντρεύτηκε 8 φορές, η Τζόαν Κόλινς πέντε, αλλά καμία δεν μπορεί να νικήσει την 56χρονη Pat Higgins, η οποία ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για 9η φορά!

Η τελευταία γαμήλια τελετή έγινε με έναν άντρα 32 χρόνια μικρότερό της, τον 24χρονο Mark Sanderson, που φόρεσε… βέρα στο δεξί σε μια σεμνή τελετή!

Η Pat  εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας το νυφικό της, γυαλιά ηλίου και μία τιάρα στο κεφάλι, ενώ δεν δίστασε να εμφανιστεί μπροστά στον παπά φορώντας σκουλαρίκι στο τρυπημένο χείλος της!

Η 56χρονη, η οποία είναι μεγαλύτερη από τη μητέρα του συζύγου της, αγωνιούσε και λαχταρούσε το γάμο της, κάτι που δήλωνε και στο Facebook: «Ω Θεέ μου, έχουν απομείνει 58 ώρες και 37 λεπτά» έλεγε το status της. Οι περισσότεροι που τη γνωρίζουν πιστεύουν ότι «τρώει» τους άντρες, ενώ συχνά τη χαρακτηρίζουν και «μαύρη χήρα». «Είναι ανόητο. Απλά μου αρέσει να είμαι χαρούμενη στη ζωή μου, πού είναι το κακό;» λέει στη Daily Mail.

Τον 24χρονο ένατο σύζυγό της τον γνώρισε σε ένα ροκ κλαμπ στο Newcastle. «Οι άνθρωποι λένε ότι είναι πολύ νεότερός μου, αλλά η ηλικία δεν έχει να κάνει με την αγάπη» λέει η Pat. «Δεν θέλω άλλους γάμους. Αυτή τη φορά ελπίζω να κρατήσει για πάντα» εύχεται η 56χρονη νύφη.

Η 9η και τελευταία φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον 24χρονο Mark Sanderson

Αριστερά ο 8ος σύζυγος Barry McDermott και δεξιά ο 7ος σύζυγος Paul Fagan

Μια αγάπη νεανική: Το… Νο6 Phil Pendlington, τον οποίο παντρεύτηκε το 1997



Το 1987 παντρεύτηκε για 5η φορά τον Richard Price

Ο Jeff Tullin ήταν ο δεύτερος σύζυγος με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 1981

Ο Roy Frankland, αριστερά το 1985 και ο Michael Kelly, δεξιά, το 1974