Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα υποστηρίζουν από χθες ότι γενετικό υλικό του Ντομινίκ Στρος-Καν βρέθηκε στα ρούχα της καμαριέρας που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού.

Στο δείγμα που ελήφθη από την στολή της καμαριέρας βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του Στρος-Καν, έγραψε η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώνυμες πηγές της αστυνομίας.

Μία άλλη ανώνυμη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα New York Times ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης στηρίζει και τη θέση του κατηγορούμενου ότι υπήρχε ερωτική επαφή δια της βίας, και τη θέση της υπεράσπισης που μιλάει για ερωτική επαφή με συναίνεση. Τα αποτελέσματα της εξέτασης από δείγμα του DNA που ελήφθη από τη μοκέτα στη σουίτα του Στρος-Καν αναμένονται, σύμφωνα με τους Times.

Και οι δύο εφημερίδες έγραψαν ότι ο συνήγορος του Στρος-Καν, Μπέντζαμιν Μπράφμαν, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η γαλλική ιστοσελίδα Atlantico.fr, επικαλείται επίσημο έγγραφο των αμερικανικών Αρχών με το οποίο, όπως υποστηρίζουν οι συντάκτες, επιβεβαιώνει την ύπαρξη γενετικού υλικού στα ρούχα της καμαριέρας και, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τον Ντομινίκ Στρος Καν εδώ