Μία γκαλερί στη Νέα Υόρκη προσέφερε στους… τολμηρούς επισκέπτες της την ευκαιρία να γευτούν τυρί φτιαγμένο από μητρικό γάλα. Οι κριτικές ήταν ποικίλες και κάποιοι από τους «δοκιμαστές» ήταν μάλλον προβληματισμένοι.
«The Lady Cheese Shop» όπως ονομάζεται το «έργο τέχνης» με το τυρί είναι μία προσωρινή εικαστική εγκατάσταση της Miriam Simun, τελειόφοιτης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης η οποία χρησιμοποίησε την τυροκομεία για να αναδείξει το ζήτημα της ηθικής στη σύγχρονη βιοτεχνολογία.