Μια γυναίκα από τη Φλόριντα που κατηγορήθηκε ότι έκλεισε τον φίλο της σε μια βαλίτσα και τον άφησε εκεί μέσα για να πνιγεί, κρίθηκε ένοχη για φόνο την Παρασκευή, τέσσερα χρόνια μετά από αυτό που αρχικά είχε περιγράψει στις αρχές ως μια περίπτωση μεθυσμένου κρυφτού που πήγε στραβά.

Η Σάρα Μπουν καταδικάστηκε από ένορκους της κομητείας Όραντζ για φόνο δευτέρου βαθμού για τον θάνατο του Χόρχε Τόρες Τζούνιορ τον Φεβρουάριο του 2020, όπως προκύπτει από τα δικαστικά αρχεία.

Ο Torres βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά τους στο Winter Park, αφού η Μπουν είπε ότι τον έβαλε μέσα σε μια βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού κρυφτού, ανέφερε τότε σε έκθεσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Orange. Η Μπουν είπε ότι το θεώρησε αστείο και ότι το ζευγάρι φέρεται να είχε πιει αλκοόλ.

O Χόρχε Τόρες Τζούνιορ

Είπε ότι είχε ανέβει επάνω και λιποθύμησε, και όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι o Τόρες ήταν ακόμα μέσα στη βαλίτσα. Όταν την άνοιξε, ο Τόρες δεν ανταποκρινόταν.

H Μπουν είπε στο δικαστήριο: «Απλά τον έβαλα κάπως με το φερμουάρ, νομίζαμε ότι ήταν αστείο και αστειευόμασταν για το πώς ήταν αρκετά μικρός για να χωρέσει μέσα στη βαλίτσα».

«Αστειευόμασταν και γελούσαμε με αυτό», είπε.

Στα βίντεο που έπαιξε στο δικαστήριο και το είδαν οι ένορκοι, η Μπουν φέρεται να κορόιδευε τον Τόρες καθώς εκλιπαρούσε για βοήθεια. Ακούγεται στα κλιπ να του λέει ότι αυτό είναι «για όλα όσα μου έκανες».

Όταν ο Τόρες είπε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, η Μπουν είπε: «Αυτό είναι δικό σου λάθος. Ω, έτσι αισθάνομαι όταν με πνίγεις». .

Η Μπουν κατέθεσε ότι το «ύφος του Τόρες άλλαξε» ενώ βρισκόταν μέσα στη βαλίτσα και οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται.

«Τα πράγματα που έλεγε με τρόμαξαν πολύ, με έβριζε και με απειλούσε», είπε στο δικαστήριο. «Έγινε πολύ έντονο πολύ γρήγορα».

Η Μπουν είπε ότι ο Τόρες άρχισε να σπρώχνει τη βαλίτσα και φοβήθηκε ότι θα έβγαινε έξω. Αφού κατάφερε να βγάλει ένα χέρι από τη βαλίτσα, χτύπησε το χέρι του με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ μέχρι να το βάλει ξανά μέσα.

Η βαλίτσα

Είπε στο δικαστήριο ότι πήγε επάνω και αποκοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε, υπέθεσε ότι ο Τόρες είχε φύγει από το διαμέρισμα και τότε «είδε τη βαλίτσα και θυμήθηκε για την προηγούμενη νύχτα».

Η πολιτεία δήλωσε ότι η Μπουν δεν διέτρεχε άμεσο κίνδυνο όταν αρνήθηκε να ανοίξει το φερμουάρ της βαλίτσας.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Μπουν σκότωσε τον φίλο της επειδή πίστευε ότι του άξιζε να πεθάνει λόγω των προηγούμενων πράξεών του.

Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 2 Δεκεμβρίου και αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.