Τραγικά έχασε τη ζωή της μια 39χρονη μητέρα την ώρα που τακτοποιούσε το υπνοδωμάτιο της, καθώς την πλάκωσε το οθωμανικό κρεβάτι και έσπασε το λαιμό της, ενώ εντοπίστηκε νεκρή από το παιδί της.

Η Έλεν Ντέιβι από τη Βρετανία, ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής, είχε σηκώσει το στρώμα του κρεβατιού για να βάλει πράγματα στον αποθηκευτικό χώρο που υπήρχε. Κάποια στιγμή, χαλάρωσε το ελατήριο που κρατούσε ανυψωμένο το στρώμα και έπεσε στο κεφάλι της, σκοτώνοντας την ακαριαία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η μεγάλη της κόρη που είναι 19 ετών τη βρήκε νεκρή, περνώντας τυχαία έξω από το υπνοδωμάτιο.

«Τα πόδια της ήταν λυγισμένα σαν να προσπαθούσε να σηκωθεί», είπε, προσθέτοντας ότι φώναξε «μαμά» χωρίς απάντηση.

Τότε, πήγε από πάνω της και είδε ότι δεν μετακινούνταν, οπότε σήκωσε με δυσκολία το στρώμα και τη βρήκε νεκρή. «Είχε μπλε πρόσωπο και ένα μεγάλο βαθούλωμα στο λαιμό», είπε η κοπέλα για τη μητέρα της.

Σημειώνεται, ότι τα οθωμανικά κρεβάτια διαθέτουν στρώματα που μπορούν να ανυψωθούν και είναι δημοφιλή λόγω του αποθηκευτικού χώρου που διαθέτουν, καθώς τα πράγματα παραμένουν ασφαλή και εκτός οπτικού πεδίου.